שלום אורח/ת, התחבר/י

חמין טבעוני מושלם!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

חומרים:
חצי כוס חומוס מושרה ללילה
חצי כוס שעועית אדומה מושרית ללילה
חצי כוס שעועית לבנה מושרית ללילה
חצי כוס שעועית לוביה מושרית ללילה
כוס חיטה מושרית ללילה
כוס גריסים מושרית ללילה
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות
3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גסות
2 בצלים חתוכים גס
ראש שום עם הקליפה
שליש כוס סילאן טבעי
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ו 2 עלי דפנה
מים לפי הצורך

אופן ההכנה:
בסיר גדול שניתן להכניס לתנור שמים 3 כפות שמן.
מוסיפים את כל הירקות- בצל/תפו"א/בטטה/שום ומטגנים קלות.
מוסיפים את כל הקטניות – שעועית וחומוס והדגנים – חיטה וגריסים, מערבבים ומתבלים.
שופכים את הסילאן ומוסיפים מים עד כיסוי כל המרכיבים.
כשרותח, מנמיכים את האש ומבשלים שעתיים.
לאחר שעתיים, מעבירים לתנור שחומם מראש ל 120 מעלות למשך כל הלילה.
*מומלץ לבדוק באמצע הלילה ולראות שלא חסרים נוזלים.

בתיאבון!

רוצים לקבל מאיתנו הדרכות, ידע וטיפים רק בתחומי הבריאות שמעניינים אתכם ? 

  • עידכונים במייל ובוואטס אפ על כל ההדרכות, הבלוגים והטיפים בתחומי הבריאות שמעניינים אתכם.

  • מייד לאחר ההרשמה, תקבלו למייל שלכם קוד קופון הנחה מיוחד שמקנה לכם 15% הנחה, לרכישות מוצרים ללא הגבלה באתר אלכימיסט.

  • ברכישת כל מוצר באתר תוכלו גם לקבל דוגמיות מוצרים נוספות בחינם.

  • תוכל להתייעץ בטלפון או בוואטס אפ עם הנטורופתית שיר לויתן, על כל נושא בריאותי שמעניין אתכם.

גולשים שקראו את הכתבה הזו התעניינו גם ב:

* מידע זה הובא לידיעתכם באופן כללי, אינפורמטיבי ולימודי בלבד, אינו התוויתי או רפואי, ולכן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לייעוץ רפואי אישי או לבדיקה וטיפול רפואיים הולמים. על חולים להתייעץ באופן אישי עם רופא מומחה, המכיר את ההיסטוריה הרפואית על מנת למצוא עבורם ולהמליץ בפניהם, על דרך טיפולית המתאימה למחלתם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *